Dipimpin Tumuh Lampu

Lampu Tumbuh LED HempLite nutupan rupa-rupa aplikasi hortikultura, sapertos penanaman ganja, pepelakan tegak vertikal jero rohangan, budaya jaringan, pencahayaan tambahan rumah kaca, sareng sajabana.
Kalayan spéktrum cahaya PAR anu dioptimalkeun ku ngagunakeun LED canggih, HempLite LED melak lampu pikeun ganja tiasa nyepetkeun prosés vegetatif pepelakan anjeun sareng ningkatkeun ngahasilkeun sareng eusi résin sareng terpenes, bari ngahasilkeun panas langkung hemat, sareng ngahémat anjeun langkung ti 60 tagihan énergi% sareng biaya HVAC ngabandingkeun sareng MH tradisional
& HPS ngala lampu.

Foldable High Power Tumuwuh Cahaya- (A Series)
Foldable High Power Tumuwuh Cahaya- (A Series)
1. 480W / 630W / 720W / 850W; PPF dugi ka 2296umol / s; PPE: 2.7umol / J. 2. Jual chip Samsung LM301H sareng Osram 660nm LEDs terlaris, Efisiensi Tinggi dugi ka 2,7 µmol / J. 3. Desain Modular pikeun Penjagaan Gampang, 6063 Bahan Aluminium pikeun Disipasi Panas Saé. 4. Disaluyukeun Supir Supir, MW, INVENTRONIK & Pilihan SOSEN. 5. Warna anu Disaluyukeun, Sayogi dina Aluminium, Héjo, Biru sareng Warni Anu Bérés. 6. 0 ~ 180 ° Panyambung Nyetél, Gampang pikeun Pindah sareng Mawa. 7. Aplikasi pikeun tempat anu béda-béda sapertos Omah, Pabrik, Rumah Kaca, jst.
2021/01/11
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese