Diterangkeun Lampu Indoor

Lampu Indoor LED nutupan performa tinggi LED UFO High Bay Light, LED Tri-proof Light, LED Vapor Tight Light, LED Linear Light, LED Linear High Bay Light, LED Panel Light, LED Troffer, anu pantes pikeun digunakeun di lokasi komersial sareng industri, kalebet gudang, toko eceran, supermarket, gedong komérsial, garasi parkir, jsb.
LED UFO Hold Bay - J
LED UFO Hold Bay - J
LED UFO Hold Bay - J
Lampu bin luhur low anu elegan
Lampu bin luhur low anu elegan
1. Harta Linear Linear-C.2. 60w / 100w / 150w / 200W.3. 120 °, 30 * 90 °, 25 * 25 ° 60 * 110 °, 90 * 110 °.4. rupa-rupa warna pangan, bodas / pérak / hideung ...5. Al 6063 Sink6. Batré darurat balik deui sareng pilihan fungsi.7. Sambungan linear & pilihan paralel.8. Aplikasi: Gudang, Gym, toko ritel, pabrik, supermarkét jsb ...
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese