Produk

Lampu banjir (b firo heureut)
Lampu banjir (b firo heureut)
Lampu banjirHiji période cahaya anyar Ledia ngasilkeun efisiensi énergi, kontrol optik ngahiji sareng sareng profésional Slim modéren pikeun ngaksenan prestasi anu bertégasi pikeun aplikasi lampu. Perasap peropheran dudung nyadiakeun manajeménhal thermal maju pikeun komparment anu lami sareng cuaca anu lami pikeun tahan nangtang, lingkunganana.Fungsi utur◆ Sturdy, maotna alkohol aluminium-maot.◆ Lanjut gelas tamat.◆ Buktina chrosion atanapi bahan bubuk lingkungan.Tina brand kelas luhur leds, kaluaran tinggi, hirup-lami.◆ Pertahanan refinitif tinggi sareng kaca tulis 4mm kandel.◆ pilihan sensor terangan.◆ Bronze sareng warna kendak bubuk
Lampu jalan lampu lampu
Lampu jalan lampu lampu
Ac100-200v / AC220-2400V; Takét Gunung Galacét / Tembok / Gala Pande, Sampe terangan, IP65, Grey / Bérés, 5. Devever.
Lampu langsing langsing - c séri
Lampu langsing langsing - c séri
Ac100-200v / AC220-2400V; Gunung Gunung Gunung Gunung / Tembok / Gune, Sampe terangan, IP65, Grey / Bérés) 5. Tahunan / Jaman)
LED UFO Hold Bay - J
LED UFO Hold Bay - J
LED UFO Hold Bay - J
Cobigh kabinét kabin
Cobigh kabinét kabin
Ngaheukeun ngalihkeun seragam, tempat-kirang pikeun sadayana produk kalebet désain line.Constect, sambungan linear dugi ka 50W. Dc24v, 506 * 18.2 * 9mm, 90lm / w, ra ra>90.Laras ades gunung kocuk, lampu terri bébas, prestasi lampu anu sampurna, kri anu luhur.Lit hampalan cahya langka / linier kabinet / lampu kabinét / dina lampu kabinétCocog kanggo lampu rak, handapeun lampu kabinét jsb.
Lampu bin luhur low anu elegan
Lampu bin luhur low anu elegan
1. Harta Linear Linear-C.2. 60w / 100w / 150w / 200W.3. 120 °, 30 * 90 °, 25 * 25 ° 60 * 110 °, 90 * 110 °.4. rupa-rupa warna pangan, bodas / pérak / hideung ...5. Al 6063 Sink6. Batré darurat balik deui sareng pilihan fungsi.7. Sambungan linear & pilihan paralel.8. Aplikasi: Gudang, Gym, toko ritel, pabrik, supermarkét jsb ...
Konci Sampran CerpoProof CaiPrroof Ledgoadprice-Ledia Cahaya
Konci Sampran CerpoProof CaiPrroof Ledgoadprice-Ledia Cahaya
A IP68 LED nyata strip, cocog pikeun outdoor maké, nyampurnakeun pikeun aplikasi jero cai.Kursus IP68 Serat / IP68 Lampu / IP68 Lampu Rask / Flat Fleksibel / Little Little / Lipil FlashCocog kanggo ayun kolam renang, léngkah luar, lampu aktrak hiasan.LEDIA cahaya borongan ip68 waterproof kotak simpang withgoodprice-LEDIA cahaya, QMS: ISO9001: 2015, suweng: ISO14001: 2015
Cobl Flex FLIP - LEDIA CATETAN
Cobl Flex FLIP - LEDIA CATETAN
1. Séri Floks Flex, kulawarga Flex Flex sayogi kanggo warna tunggal, bodas bodas, RGB sareng Digital RGB.2. Bodas Bodas Cob Flex, sayogi pikeun DC12 / 24V, min. lebar 3mm.3. tunggal warna rox fleksi, sayogi pikeun beureum, héjo, biru, konéng, amplard jsb.Lakisan flex Cob, lampu terbatas tertemi kontinyu, prestasi lampu anu sampurna, kri anu luhur.Coble fleksibel / kasét cobi / tapes lampu / dot-gratis kobo / lampu kasét gratisCocog kanggo panutup lampu
Tegalan bertalan ledakan
Tegalan bertalan ledakan
Tutakan anyar jajan, langsung Colp sareng pencétorion sareng nyambungkeun, lini pelcanja panjang dugi 100Jeter.Tipagan Tinggi Fildbeled Serat / Tipat Tahap Tinggi / Ac220v fleksibel / Ac230v Flip / AC120V LotCocog sareng aplikasi indoor sareng luar, Cocog pikeun lokasi baseuh.
Digital RGBW LED LED
Digital RGBW LED LED
Rgbw 4in1, tersamper, skala-skala luhur dugi ka 1024Level, panyalindungan ngalawan kejutan voltase& listrik statik.Ledisan LED, disayogikeun undéh, anu cocog sareng kontrol DMX;Jalur anu digentos / pita Digital cahaya / Digital RGB Flob / Digital RGB Tetrles Lampu / Digital RGBW Fleksibel / Hars LitralCocog kanggo lampu hiasan indoor.
Csp silikone neon flex
Csp silikone neon flex
CSP silikone neon flex.Dina raraga ngajamin kaamanan pangguna, [nyaéta diproduksi pikeun patuh standar. Kontrol kualitas bertasangsung tina produksi pikeun dibudidahkeun naon bahaya anu bocorna dina bocor.
Lose Silicee Cikal Cikp Cente Cent Cente Ledisan Solifara-Ledia Cahaya Harifhou Ledia Ledia Co. Ltd.
Lose Silicee Cikal Cikp Cente Cent Cente Ledisan Solifara-Ledia Cahaya Harifhou Ledia Ledia Co. Ltd.
Lose Silicee Cikal Cikp Cente Cent Cente Ledisan Solifara-Ledia Cahaya Harifhou Ledia Ledia Co. Ltd.8 léngkah pikeun nyarioskeun ka anjeun kumaha mésér bar silesone anu paling efektifLedia ngabéréskeun kualitas luhur China anu paling efektif-efektif-efektifna CSP Neon Neon Ledah Neh Freia Benteng - Guanglie of, Ltd., Peluary ku kelompok Honglizhihui ku kelompok Honglizhihui
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese