PRODUK
Tujuan kami nyaéta pikeun nyugemakeun para nasabah kami kalayan presisi tinggi sareng kualitas dipercaya pikeun mastikeun yén unggal palanggan tiasa raoseun sareng yakin kana barang kami dina aplikasi na.
MACA DEUI
Lampu banjir (b firo heureut)

Lampu banjir (b firo heureut)

Lampu banjirHiji période cahaya anyar Ledia ngasilkeun efisiensi énergi, kontrol optik ngahiji sareng sareng profésional Slim modéren pikeun ngaksenan prestasi anu bertégasi pikeun aplikasi lampu. Perasap peropheran dudung nyadiakeun manajeménhal thermal maju pikeun komparment anu lami sareng cuaca anu lami pikeun tahan nangtang, lingkunganana.Fungsi utur◆ Sturdy, maotna alkohol aluminium-maot.◆ Lanjut gelas tamat.◆ Buktina chrosion atanapi bahan bubuk lingkungan.Tina brand kelas luhur leds, kaluaran tinggi, hirup-lami.◆ Pertahanan refinitif tinggi sareng kaca tulis 4mm kandel.◆ pilihan sensor terangan.◆ Bronze sareng warna kendak bubuk
Lampu jalan lampu lampu

Lampu jalan lampu lampu

Ac100-200v / AC220-2400V; Takét Gunung Galacét / Tembok / Gala Pande, Sampe terangan, IP65, Grey / Bérés, 5. Devever.
Konci Sampran CerpoProof CaiPrroof Ledgoadprice-Ledia Cahaya

Konci Sampran CerpoProof CaiPrroof Ledgoadprice-Ledia Cahaya

A IP68 LED nyata strip, cocog pikeun outdoor maké, nyampurnakeun pikeun aplikasi jero cai.Kursus IP68 Serat / IP68 Lampu / IP68 Lampu Rask / Flat Fleksibel / Little Little / Lipil FlashCocog kanggo ayun kolam renang, léngkah luar, lampu aktrak hiasan.LEDIA cahaya borongan ip68 waterproof kotak simpang withgoodprice-LEDIA cahaya, QMS: ISO9001: 2015, suweng: ISO14001: 2015
Cobl Flex FLIP - LEDIA CATETAN

Cobl Flex FLIP - LEDIA CATETAN

1. Séri Floks Flex, kulawarga Flex Flex sayogi kanggo warna tunggal, bodas bodas, RGB sareng Digital RGB.2. Bodas Bodas Cob Flex, sayogi pikeun DC12 / 24V, min. lebar 3mm.3. tunggal warna rox fleksi, sayogi pikeun beureum, héjo, biru, konéng, amplard jsb.Lakisan flex Cob, lampu terbatas tertemi kontinyu, prestasi lampu anu sampurna, kri anu luhur.Coble fleksibel / kasét cobi / tapes lampu / dot-gratis kobo / lampu kasét gratisCocog kanggo panutup lampu
LAYANAN

Perusahaan lampu terkemuka di internasional

Kusabab ngadegna, LEDIA parantos fokus dina nyayogikeun jasa OEM / ODM sareng ngembangkeun sababaraha produk anu didesain khusus pikeun mitra kami.

1. Panilitian: Konsumén nyaritakeun faktor formulir anu dipikahoyong, spésifikasi kinerja, siklus hirup, sareng sarat matuh.


2. Desain: Tim desain kalibet ti mimiti proyék pikeun mastikeun produk rancang khusus anu cocog pikeun kabutuhan klien ..


3. Manajemén Kualitas: Dina raraga nyayogikeun struktur kualitas luhur, urang ngajaga épéktip
& Sistem Manajemen Mutu éfisién.


4. Produksi Massa: Sakali prototipe parantos disahkeun pikeun desain dina hal bentuk, fungsi, sareng paménta, produksi mangrupikeun tahap salajengna.


5. Urang tiasa ngatur angkot kanggo mesen - naha ngalangkungan jasa antarpasar kami nyalira, panyadia sanés atanapi kombinasi duanana.

KASUS
Proyék strip

Proyék strip

Proyék strip
Lampu jalan luar

Lampu jalan luar

Lampu jalan luar
Lampu garis indoor

Lampu garis indoor

Lampu garis indoor
Lampu proyéksi luar

Lampu proyéksi luar

Lampu proyéksi luar
SUKSES 2004

perkawis urang

Didirikeun taun 2004, Guangzhou LEDIA Lighting Co., Ltd mangrupikeun perusahaan teknologi tinggi nagara bagian anu aya di Guangzhou, Cina, cabangna handapeun HongliZhihui Group (Top 2 pabrik pakét LED di Cina). Kalayan langkung ti 30 insinyur anu berpengalaman sareng laboratorium uji CNAS, manajemén sistem ISO 9001/14001, LEDIA parantos nyayogikeun produk nilai anu saé pikeun mitra kami anu terhormat di panjuru dunya, kalebet Lampu LED Luar, Lampu Industri LED, Lampu Komérsial LED sareng Lampu Hiasan LED, sadayana diantarana DLC / UL / ETL / TUV / SAA / CE / ENEC mumpuni.


Kusabab madegna, LEDIA parantos fokus kana nyayogikeun jasa OEM / ODM sareng ngembangkeun sababaraha produk anu didesain khusus pikeun mitra kami. Salila ngembangkeun gancang kami, LEDIA bungah ningali mitra kami janten langkung ageung sareng kuat di pasarna sareng hoyong neraskeun hubungan anu padet di taun payun!

BISA NGARUU KA URANG
Kantun tinggalkeun email atanapi nomer telepon anjeun dina formulir kontak janten kami tiasa masihan anjeun harga gratis pikeun rupa-rupa desain kami!
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese