Led Grow Light

HempLite LED Grow Lights përfshin një gamë të gjerë të aplikacioneve të hortikulturës, të tilla si kultivimi i kanabisit, bimë vertikale e brendshme për kultivim, kulturë indesh, ndriçim shtesë i serrës, etj.
Me spektrin e dritës PAR të optimizuar duke përdorur LED të nivelit më të lartë, HempLite LED rrit dritat për kanabis mund të përshpejtojë proceset vegjetative të bimëve tuaja dhe të rrisë rendimentin dhe përmbajtjen e rrëshirës dhe terpeneve, ndërsa gjeneron shumë më pak nxehtësi dhe ju kursen mbi 60 % faturë energjie dhe kosto HVAC krahasuar me MH tradicionale
& HPS rriten dritat.

Dritë e Rritjes së Fuqisë së Lartë të Palosshme- (Një Seri)
Dritë e Rritjes së Fuqisë së Lartë të Palosshme- (Një Seri)
1. 480W / 630W / 720W / 850W; PPF deri në 2296umol / s; PPE: 2.7umol / J. 2 Patate të skuqura Samsung LM301H dhe Osram 660nm me shitje më të mira, Efikasitet të Lartë Deri në 2.7 μmol / J. 3 Projektim Modular për Mirëmbajtje të Lehtë, Material alumini 6063 për shpërndarje të mirë të nxehtësisë. 4 Markë e Shoferit e Përshtatur, MW, Zbulimi dhe Opsioni SOSEN. 5. Ngjyra e personalizuar, e disponueshme në alumin, jeshile, blu dhe me ngjyra të tjera të përfunduara. 6. 0 ~ 180 ° Lidhës i rregullueshëm, i lehtë për lëvizje dhe bartje. 7 Aplikim për vende të brendshme të ndryshme si Shtëpi, Fabrika, Sera, etj.
2021/01/11
Zgjidhni një gjuhë tjetër
Gjuha aktuale:Albanian