Предводена од растење светлина

HempLite LED Grow Lights опфаќа широк спектар на апликации за хортикултура, како што се одгледување канабис, растенија за внатрешно вертикално одгледување, ткивна култура, дополнително осветлување на стаклена градина, итн.
Со оптимизиран спектар на САР светлост со користење на најсовремени LED диоди, HempLite LED расте светлата за канабис може да ги забрза вегетативните процеси на вашите растенија и да ги зголеми приносите и содржината на смола и терпени, притоа генерирајќи многу помалку топлина и заштедувајќи ви преку 60 % сметка за енергија и трошоци за HVAC во споредба со традиционалното MH
& HPS растат светла.

Светло за растење со голема моќност што може да се преклопи - (серија А)
Светло за растење со голема моќност што може да се преклопи - (серија А)
1. 480W / 630W / 720W / 850W; PPF до 2296umol / s; PPE: 2.7umol / J. 2. Најпродавани Samsung LM301H и Osram 660nm LED-чипови, висока ефикасност до 2,7 μmol / J. 3. Модуларен дизајн за лесна одржување, алуминиумски материјал 6063 за добра дисипација на топлина. 4. Опција за кориснички возач, MW, INVENTRONICS & SOSEN. 5. Прилагодена боја, достапна во алуминиум, зелена, сина и друга боја. 6. 0 ~ 180 ° прилагодлив приклучок, лесен за движење и носење. 7. Апликација за разлики во затворени места како што се домови, фабрики, оранжерии, итн.
2021/01/11
Изберете друг јазик
Тековен јазик:Macedonian