Водено осветлување во затворен простор

Внатрешното осветлување на ЛЕР опфаќа LED UFO високо заливно светло со високи перформанси, LED три-доказно светло, LED тесно светло за пареа, LED линеарно светло, LED линеарно високо светло за LED, LED панел светло, LED трофеј, соодветно за употреба на комерцијални и индустриски локации, вклучително и магацин, продавници за малопродажба, супермаркети, комерцијални згради, гаража за паркирање итн.
LED UFO High Bay Light - J серија
LED UFO High Bay Light - J серија
LED UFO High Bay Light - J серија
Елегантен линеарен висок залив светлина-c
Елегантен линеарен висок залив светлина-c
1. Елегантен Linear Light-C.2. 60W / 100W / 150W / 200W.3. 120 °, 30 * 90 °, 25 * 25 ° 60 * 110 °, 90 * 110 °.4. Различни опции за финиш во боја, бело / сребро / црно ...5. AL 6063 Топлиново мијалник со опции за дифузор на PMMA.6. ОПЦИЈА НА БЕЗБЕДНОСТ НА БАРАЊЕ НА БАРАЊЕ НА БАРАЊЕ И МИКРОВЕВЕН СЕНСОР.7. Линеарна врска и паралелна опција за поврзување.8. Апликација: Магацин, фитнес, продавници за малопродажба, фабрика, супермаркети итн ...
Изберете друг јазик
Тековен јазик:Македонски