Lampu Tuwuh Led

Lampu Tuwuh LED HempLite kalebu macem-macem aplikasi hortikultura, kayata budidaya ganja, tanduran tani vertikal ing njero ruangan, budaya jaringan, pencahayaan tambahan omah kaca, lsp.
Kanthi spektrum cahya PAR sing dioptimalake kanthi nggunakake LED modern, HempLite LED tuwuh lampu ganja bisa nyepetake proses vegetatif kanggo tanduran lan nambah panen lan konten resin lan terpene, nalika ngasilake luwih sithik, lan ngirit luwih saka 60 tagihan energi% lan biaya HVAC mbandhingake karo MH tradisional
& HPS tuwuh lampu.

Cahya Tumbuh Daya Tinggi Lipat- (Seri)
Cahya Tumbuh Daya Tinggi Lipat- (Seri)
1. 480W / 630W / 720W / 850W; PPF nganti 2296umol / s; PPE: 2.7umol / J. 2. Kripik LED Samsung LM301H lan Osram 660nm sing laris, Efisiensi Tinggi Nganti 2,7 µmol / J. 3. Desain Modular kanggo Maintainess Gampang, Bahan Aluminium 6063 kanggo Disipasi Panas sing Apik. 4. Merek Driver Khusus, Pilihan MW, INVENTONIK & SOSEN. 5. Werna Khusus, Kasedhiya ing Rampung Aluminium, Ijo, Biru lan Warna Liyane. 6. 0 ~ 180 ° Konektor sing Luwes, Gampang Digunakake lan Mbawa. 7. Aplikasi kanggo beda-beda ing njero ruangan kayata Omah, Pabrik, Griya ijo, lsp.
2021/01/11
Pilih basa liyane
Basa saiki:Javanese