PRODUK
Tujuane kanggo nggawe pelanggan kepenak kanthi presisi tinggi lan kualitas andal kanggo mesthekake manawa saben pelanggan bisa kepenak lan yakin karo barang ing aplikasi.
Waca liyane
Lampu Banjir (lampu banjir S Series)

Lampu Banjir (lampu banjir S Series)

Lampu Banjir LedSeri Lampu Banjir Baru Ledia Nggabungake Efisiensi energi, Kontrol Optik Lanjut, lan estetika Profil Slim modern kanggo ngirim kinerja sing ditingkatake. Perumahan De-Cast Rigged nyedhiyakake manajemen termal maju kanggo ruang sing dawa lan bukti kanggo tantangan, lingkungan ruangan.Fungsi utama◆ sing kuat, omah omah aluminium.◆ Kaca leneng lensa tumpukan kejut lan pengaruh.◆ Rust lan Korosi bukti, bahan bubuk lingkungan.◆ LED kelas ndhuwur merek, output dhuwur, umur dawa.Reflektor refolensi sing kuat lan kaca tempel 4mm tebal.◆ Pilihan Daylight Sensor.Cahya warna Perlindungan lan Catera Werna Werna Warna Werna
Cahya Light Street Light

Cahya Light Street Light

AC100-27V / AC220-240V; Krenjang Gunung / Wall Gunung / Pole Gunung, Awan Sensor, IP65, Gray / Black Rampung, 5 Taun Warranty, 4000K / 5000K / 6000K.
IP68 Box Junction anti banyu kanggo pabrik Grosir Lampu Ledia

IP68 Box Junction anti banyu kanggo pabrik Grosir Lampu Ledia

Strip sing dipimpin IP68 nyata, cocog kanggo ruangan nggunakake, sampurna kanggo aplikasi ing jero banyu.IP68 fleksibel lampu / IP68 tape cahya / IP68 tali lampu / ing jero banyu fleksibel / jero banyu Cahaya / fleksibel kanggo kolam renang / tape cahya kanggo swinging.Cocog kanggo kolam renang swinging, lampu langkah ruangan, cahya hiasan ruangan lspGrosir Lampu Lampu Ip68 Box anti banyu anti banyu anti banyu, QMS: ISO9001: 2015, EMS: IS14001: 2015
Strip Flex Cob - Lampu Ledia

Strip Flex Cob - Lampu Ledia

1. Seri Cob Flex, Kulawarga Cob Flex sing kasedhiya kanggo putih, RGB lan RGB Digital.2. Warna Putih Cob Flow, kasedhiya kanggo DC12 / 24V, Min. ambane 3mm.3. Werna warna Cob Flob, kasedhiya kanggo abang, ijo, biru, kuning, etc.Cob Flex Strip, lampu dot-gratis terus, kinerja cahya sing sampurna, trial.Cob fleksibel fleksibel / cob tape cahya / jalur cob bebas / cob-free cob-freeCocog kanggo nutupi cahya
LAYANAN

Perusahaan lampu utama ing internasional

Wiwit didegake, LEDIA fokus kanggo nyedhiyakake layanan OEM / ODM lan ngembangake macem-macem produk sing digawe khusus kanggo mitra.

1. Enquiry: Pelanggan ngandhani faktor wujud sing dipengini, spesifikasi kinerja, siklus urip, lan syarat kepatuhan.


2. Desain: Tim desain melu wiwit proyek kanggo njamin produk sing dirancang khusus sing cocog karo kebutuhan klien ..


3. Manajemen Mutu: Kanggo nyedhiyakake struktur sing berkualitas, kita tetep efektif
& Sistem Manajemen Mutu sing efisien.


4. Produksi Massa: Sawise prototipe divalidasi kanggo desain babagan bentuk, fungsi, lan permintaan, produksi dadi tahap sabanjure.


5. Kita bisa ngatur transportasi kanggo pesenan - manawa liwat layanan intermodal dhewe, supplier liyane utawa kombinasi kalorone.

KASUS
Proyek Strip

Proyek Strip

Proyek Strip
Lampu jalan ruangan

Lampu jalan ruangan

Lampu jalan ruangan
Lampu baris njero ruangan

Lampu baris njero ruangan

Lampu baris njero ruangan
Lampu lelakon ruangan

Lampu lelakon ruangan

Lampu lelakon ruangan
Wiwit 2004

Babagan Kita

Diadegake ing taun 2004, Guangzhou LEDIA Lighting Co., Ltd minangka perusahaan teknologi tinggi negara sing dununge ing Guangzhou, China, anak perusahaan ing Grup HongliZhihui (Produsen paket LED 2 paling dhuwur ing China). Kanthi luwih saka 30 insinyur sing berpengalaman lan laboratorium uji coba CNAS, manajemen sistem ISO 9001/14001, LEDIA wis nyedhiyakake produk kanthi kualitas dhuwur kanggo mitra sing dikepengini ing saindenging jagad, kalebu Lampu LED LED, Lampu Industri LED, Lampu Komersial LED lan Lampu Hias LED, kabeh nduweni kualifikasi DLC / UL / ETL / TUV / SAA / CE / ENEC.


Wiwit madeg, LEDIA fokus ing nyedhiyakake layanan OEM / ODM lan ngembangake macem-macem produk sing digawe khusus kanggo mitra. Sajrone pangembangan cepet, LEDIA seneng ndeleng mitra kita dadi saya gedhe lan saya kuwat ing pasar lan pengin terus hubungan sing solid ing taun ngarep!

GAMPANG KANGGO US
Cukup tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain!
Pilih basa liyane
Basa saiki:Basa Jawa